Siirt-Bitlis yolunda feci kaza: 2 ölü

Siirt-Bitlis Karayolu Alaniçi Köyü Yenice Mezrası Yakınlarında Minibüs ile TIR Çarpıştı!

Dün akşam saatlerinde Zülfükar Askan (25) tarafından yönetilen bir TIR, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir minibüsle Siirt-Bitlis Karayolu Alaniçi köyü Yenice mezrası yakınlarında çarpıştı.

Kaza sonrasında sağlık ve jandarma ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrollerde, minibüsteki Hikmet Ertem’in (62) hayatını kaybettiği tespit edildi.

Minibüste bulunan yaralı Fırat Tanış (16) ve TIR şoförü ilk yardımın ardından Baykan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, Fırat Tanış’ın hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki, Tanış burada hayatını kaybetti.

TIR şoförünün tedavisi sürerken, kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Adana’da klima ustası üçüncü kattan düştü

Adana’da klima montajı yaparken dengesini kaybeden Halil Balcı, üç katlı binanın çatısından düşüp, yaralandı.

Eşi Gözdem Ongun da gözaltına alınmıştı… Murat Ongun’dan ilk açıklama: ‘Hani eşler, çocuklar kutsaldı?’

İBB soruşturmasının 2. dalgası kapsamında gözaltına alınanlar arasında Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun da yer aldı. Sosyal medyadan dostlarına seslenen Ongun, “Babaları cezaevinde, anneleri nezarethanede olan çocuklarımı yalnız bırakmayın” dedi.

Hamas yetkilisinden “5 yıllık ateşkes” açıklaması

Hamas yetkilisi, tüm rehinelerin tek seferde serbest bırakılacağı ve Gazze’de 5 senelik bir ateşkes öngören bir anlaşmaya açık olduklarını söyledi.

Arif Gürkan Alpay kimdir? İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay gözaltına alındı. Peki, Arif Gürkan Alpay kimdir? İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay neden gözaltına alındı?

Hindistan ve Pakistan arasında gerilim büyüyor: Üst üste ikinci saldırı

Hindistan’ın Cemmu ve Keşmir bölgesindeki terör saldırısının ardından, Hindistan ve Pakistan askerleri arasındaki silahlı çatışmalar ikinci gününe girdi. Hindistan, Pakistan’ın askeri karakollarına karşılık verirken, Pakistan yönetimi saldırıyla ilgili bağlantılarını reddediyor. Keşmir’deki gerginlik, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geriyor.

CHP’li Zeynel Emre’den Bakan Kurum’a ‘Kanal İstanbul ve Tsunami Riski’ ile ilgili soru önergesi

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, 23 Nisan 2025’te meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından yeniden gündeme gelen Kanal İstanbul’un deprem ve tsunami riskiyle ilişkisini Meclis gündemine taşıdı. Emre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir