Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için kanun teklifi verildi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, TBMM’ye Sokak Röportajları İçin Kanun Teklifi Sundu

MHP Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, partisinin sokak röportajlarının kontrol altına alınması için TBMM’ye kanun teklifi verdiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokak röportajlarını hedef almasının ardından Cumhur İttifakı ortağı MHP harekete geçti ve Meclis’e kanun teklifi sundu.

İsmail Özdemir, yaptığı açıklamada, “Son yıllarda artan şekilde sokak röportajı adı altında yapılan bazı faaliyetler, gerçekte önceden hazırlanmış senaryolarla ve mizansenlerle organize edilmektedir. Bu tür faaliyetlerin kontrol altına alınması ve kurallara uymayanların cezai yaptırımla karşılaşması amaçlanmaktadır. Düzenlemeden muradımız hem basın mesleğinin itibarını korumak, hem toplumsal huzuru muhafaza etmek, hem de bilgi kirliliğini önlemek açısından önem taşımaktadır.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Türk vatandaşlarına Sudan uyarısı!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bu çerçevede, Türk vatandaşlarının elzem olmadıkça Sudan’a seyahat etmekten kaçınmaları ve halihazırda Sudan’da bulunan Türk vatandaşlarının ise tedbirli olmaları tavsiye edildi. “Sudan’da kalmaları elzem …

Fransa’da camide bıçaklanarak öldürülen gencin kuzeni Yoro Cisse: ‘Herkes böyle şehit olarak ölemez’

Fransa’da camide bıçaklanarak öldürülen Müslüman genç Aboubakar Cisse’nin teyzesinin oğlu Yoro Cisse, kuzeninin inançlı olduğunu ve çok namaz kıldığını belirterek, “Herkes böyle şehit olarak ölemez.” dedi.

Teknoloji devi, 10 bin kişiyi işten çıkartacak: 200 milyon dolarlık reformun faturası işçiler kesilecek

Panasonic, küresel çapta 10 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı. Yaklaşık 200 milyon dolarlık yeniden yapılanma kapsamında yürütülecek bu süreçle şirket, verimliliği artırmayı ve maliyetleri dengelemeyi hedefliyor.

Hindistan ve Pakistan: Askeri olarak kim daha üstün?

Hindistan ve Pakistan: Askeri olarak kim daha üstün?

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: PKK kendini feshetti mi?

Son Dakika Haberi… DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunuyor. DEM Partili Doğan, “PKK’nın kongresini topladığını duyurması an meselesi. Her an duyurabilir.” dedi.

CHP’den, Bakan Bolat’a sert tepki: ‘Suskun kalarak üreticiyi ve ihracatçıyı sahipsiz bırakıyor’

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, “İhracat pazarlarımızı kaybediyoruz. Faizler yüzde 49’a dayandı, ticari kredilerin yıllık faizi yüzde 60’ı aştı. Ticaret Bakanı suskun kalarak üreticiyi ve ihracatçıyı sahipsiz bırakıyor. Mehmet Şimşek komutasında ekonomi sadece faiz lobilerini mutlu ederken, Ticaret Bakanı ortalıkta görünmüyor” dedi, Bakan Bolat’a seslendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir