Akaryakıt istasyonunda drift yapan sürücüye 46 bin lira ceza

Hatay’da Akaryakıt İstasyonunda Otomobille Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

Hatay’ın Belen ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda otomobille drift yapan M.T.’ye ciddi bir ceza kesildi ve ehliyetine el konuldu. Drift yapan sürücüye 46 bin lira para cezası verilirken, ehliyetine de 60 gün el konuldu.

İlçedeki Fatih Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonuna giren M.T. yönetimindeki otomobil, drift yaptıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Şikayet üzerine polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek M.T.’ye 46 bin lira para cezası kesildi.

Ehliyetine 60 gün el konulan M.T.’nin otomobili de 60 gün boyunca trafikten men edildi. (DHA)


Hayatınızın Aşkını Bakteriler Seçiyor Olabilir Mi; Bilim İnsanı Ali Rıza Akın Anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti Heyetinin Siyasi Parti Ziyaretlerinde Neler Konuşuldu, Yol Haritasında Neler Var?

 

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan Gölgede Kalmaya Kararlı

 

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Yılın İlk Tuhaf Netflix Sorusu; Son 1 Yılda Kaç Ay Yaşlandınız?

 

TIKLAYIN – Benzine Zam Geldi: Fiyatlar Gece Yarısı Güncellendi

Related Posts

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Ahmet Özer için özgürlük çağrısı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Ahmet Özer için özgürlük çağrısı

Grok kaldığı yerden devam etti: Önce özür sonra hakaret

Sosyal medya platformu X’in sahibi olan Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI, sohbet robotu Grok’un krize neden olan cevaplarına ilişkin özür mesajı yayınladı. Şirket, Grok’un davranışlarına ilişkin “birçok kişinin yaşadığı korkunç davranış için derinden özür dileriz” açıklaması yaptı. Şirket, Grok’un güncellendiğini belirtti ancak sohbet robotunun X platformunda hakaret içeren cevaplar vermeye devam ettiği görüldü.

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

Babasının evini yakan genci mahalleli linç etti! Polis zor ayırdı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Muhammed I. (34), babasına ait evi ateşe verdi. Yangın bitişikteki eve de sıçrarken, zanlı mahalle sakinlerinin saldırısından polis müdahalesiyle kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TBMM’deki salgın Ankara’ya yayıldı, vakalarda patlama yaşandı

Meclis’te 100’ün üzerinde vekil ve personelin hastanelik olmasıyla gündem olan ishal ve kusma vakalarında artış yaşandığı belirtildi. Özellikle Ankara alarma geçerken uzmanlar, yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle çoğalan bakteriyle virüslerin, su ve gıda kaynaklı enfeksiyonları tetikleyerek ishal ve kusma vakalarını artırdığı uyarısında bulundu.

Gazze’deki hükümetten dikkat çeken açıklama

ABD-İsrail güdümlü Gazze Yardım Vakfı’nın devreye girmesinden bu yana yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişi öldürüldü, 5 binden fazla kişi yaralandı.