Babasının evini yakan genci mahalleli linç etti! Polis zor ayırdı

Ceyhan’da Madde Bağımlısı Genç Babasının Evinde Yangın Çıkardı

Ceyhan’ın Şahin Özbilen Mahallesi’nde, madde bağımlısı olduğu belirtilen 34 yaşındaki Muhammed I., henüz bilinmeyen bir nedenle babası Hasan I.’ya ait evi ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki eve de sıçradı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, iki evde maddi hasar oluştu.

Yangın Fotoğrafı

Polis, Kalabalığı Zor Dağıttı

Olayın ardından mahallede toplanan bazı kişiler Muhammed I.’ya saldırmak istedi. Polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak için havaya uyarı ateşi açıp biber gazı kullandı. Zanlı, güvenlik önlemleriyle olay yerinden uzaklaştırılarak gözaltına alındı.

Baba Hasan I. ve aile bireyleri, zanlının uzun süredir kendilerine kötü davrandığını ve zorla para aldığını öne sürerek şikayetçi oldu. Evi zarar gören komşunun da şikayette bulunduğu öğrenildi. Muhammed I., işlemleri için emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Related Posts

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

TBMM’deki salgın Ankara’ya yayıldı, vakalarda patlama yaşandı

Meclis’te 100’ün üzerinde vekil ve personelin hastanelik olmasıyla gündem olan ishal ve kusma vakalarında artış yaşandığı belirtildi. Özellikle Ankara alarma geçerken uzmanlar, yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle çoğalan bakteriyle virüslerin, su ve gıda kaynaklı enfeksiyonları tetikleyerek ishal ve kusma vakalarını artırdığı uyarısında bulundu.

Gazze’deki hükümetten dikkat çeken açıklama

ABD-İsrail güdümlü Gazze Yardım Vakfı’nın devreye girmesinden bu yana yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişi öldürüldü, 5 binden fazla kişi yaralandı.

Rusya’da iflas eden, işçi kampına gönderilecek

Rusya, savaşın yol açtığı iş gücü açığını kapatmak için hafif suçlardan hüküm giyen binlerce kişiyi işçi kamplarına gönderecek. Yeni yasayla reşit olmayanlara sigara satan ya da iflas edenler dahi ıslah merkezlerinde yıllarca çalıştırılabilecek.

Somali askeri eğitim kampına bombalı intihar saldırısı!

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir askeri eğitim kampına bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Adını açıklamayan bir polis memuru olaya ilişkin açıklamasında, “Şu an bölgedeki can kayıplarını teyit edemiyoruz ancak, Eş-Şabab bölgedeki yabancılar da …

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.