AK Partili Demirer’den Nevşin Mengü’ye ‘Fatih’ çağrısı: Hangi dilde sohbet edeceğimizi siz seçin

AK Parti Seçmenini Hedef Alan Nevşin Mengü’ye Sert Tepki!

CHP taraftarı gazeteci Nevşin Mengü, YouTube yayınında tekrar mütedeyyin kesimi hedef aldı.

Mengü, AK Parti seçmenini isim vererek eleştirirken, Fatih Sultan Mehmet’i AK Partililerin idealize edemeyeceği bir figür olarak tanımladı. “Adam kaç dil konuşan bir adam. Fatih Sultan Mehmet aslında Türkiye’de seküler geleneğe oturtulacak bir adam.” şeklinde konuştu.

AK Partili Demirer’den Mengü’ye Önemli Çağrı!

Mengü’nün ayrımcı sözlerine karşı AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, sosyal medya hesabından cevap verdi. “Tabii bizi tanımadığınız için Sevgili Nevşin… Bir gün kahveye bekleriz, hangi dilde sohbet etmek istediğinizi de siz seçin. Bizim kadınlarımızın her biri Sultan Fatih kadar İstanbulludur, donanımlıdır, entelektüeldir.” sözleriyle eleştiride bulunan Demirer, “Bu arada biraz kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Yabancı dil bilmeyi sekülerlik olarak gören son nesilsiniz.” ifadelerini kullandı.

Twitter’daki paylaşımı incelemek için: https://twitter.com/salihademirer/status/1920565540403241259

Related Posts

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Ahmet Özer için özgürlük çağrısı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Ahmet Özer için özgürlük çağrısı

Grok kaldığı yerden devam etti: Önce özür sonra hakaret

Sosyal medya platformu X’in sahibi olan Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI, sohbet robotu Grok’un krize neden olan cevaplarına ilişkin özür mesajı yayınladı. Şirket, Grok’un davranışlarına ilişkin “birçok kişinin yaşadığı korkunç davranış için derinden özür dileriz” açıklaması yaptı. Şirket, Grok’un güncellendiğini belirtti ancak sohbet robotunun X platformunda hakaret içeren cevaplar vermeye devam ettiği görüldü.

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

Babasının evini yakan genci mahalleli linç etti! Polis zor ayırdı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Muhammed I. (34), babasına ait evi ateşe verdi. Yangın bitişikteki eve de sıçrarken, zanlı mahalle sakinlerinin saldırısından polis müdahalesiyle kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TBMM’deki salgın Ankara’ya yayıldı, vakalarda patlama yaşandı

Meclis’te 100’ün üzerinde vekil ve personelin hastanelik olmasıyla gündem olan ishal ve kusma vakalarında artış yaşandığı belirtildi. Özellikle Ankara alarma geçerken uzmanlar, yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle çoğalan bakteriyle virüslerin, su ve gıda kaynaklı enfeksiyonları tetikleyerek ishal ve kusma vakalarını artırdığı uyarısında bulundu.

Gazze’deki hükümetten dikkat çeken açıklama

ABD-İsrail güdümlü Gazze Yardım Vakfı’nın devreye girmesinden bu yana yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişi öldürüldü, 5 binden fazla kişi yaralandı.