Yunanistan’da mide bulandıran olay

3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı: Dehşet Verici Olay

Kandiye ili Therisos bölgesinde yaşanan vahşet dolu olay sonrasında 3 yaşındaki bir erkek çocuk ağır bir şekilde istismara maruz kaldı ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Çocuğun durumu oldukça ciddi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu nedenle acil olarak entübe edilerek tedavi altına alındı.

Detaylar dehşet verici

Polis ekipleri, olayın detaylarına ilişkin bilgi verdi. 26 yaşındaki annenin ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi suçlamalarla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle sürdürülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Vatandaşlarla Buluşmalara Devam Ediyor

İlkadım’da vatandaşlar, esnaflar ve muhtarlarla düzenlenen buluşmalarda Başkan İhsan Kurnaz, talepleri ve önerileri dinleyerek hizmetlerin artırılması yönünde çağrıda bulundu. Ekonomik olarak rahatlayan belediye, ilçenin konforunu artırmak için çalışmalara devam ediyor.

Eski HDP Milletvekili Ayhan Bilgen, Odatv’ye yorumladı: ‘YPG, Öcalan’ı dinlemezse Kandil müdahalesi gelir… DEM neden İsrail’i eleştirmiyor’

HDP’nin vekilliğini ve belediye başkanlığını yapan Ayhan Bilgen ile konuştuk. Sürecin başarısına inanan Bilgen, DEM’in Öcalan’dan rol çalan yaklaşımlarına tepkili… Bilgen, YPG’nin; silah bırakmasında şartlara işaret etti, Öcalan’ı reddetmesinin söz konusu olamayacağını kaydetti.

Siirt’te Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Siirt’te Vali Kızılkaya liderliğinde güvenlik tedbirleri değerlendirilerek asayiş konuları ele alındı.

Belediye başkanı CHP’nin İstanbul’daki yeni miting adresini duyurdu

CHP’nin bir sonraki “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi 23 Temmuz Çarşamba akşamı Bakırköy’de yapılacak.

Antalya’da Dolandırıcılık Şüphelisi Yakalandı

İstihbarat görevlisi olduğunu söyleyerek dolandırmaya çalışan R.O. tutuklandı.

Camide cinayetin katil zanlısı: “Amacım öldürmekti”

Kayseri’de komşusu Şevki Tanrıkulu’nu camide namaz kılarken bıçaklayarak öldüren Yasin Ş.’nin ifadesinde, “Yere düşünce de 3-4 kez kalbine vurdum. Amacım öldürmekti.” dedi.