Yakıt aldıktan hemen sonra tutuşan aracından atladı, canını zor kurtardı

Olay, Odunpazarı ilçesi Çankaya Mahallesi Özlem Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre F.Y. idaresindeki 26 ACN 984 plakalı sedan araç akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra Özlem Caddesi üzerinde seyir halindeyken bir anda alev almaya başladı.

Sürücü F.Y. alev alan aracından seyir halindeyken atladı. Otomobil şans eseri başka bir araca çarpmadan orta refüje çıkıp durdu.

ARACININ YANIŞINI İZLEDİ

Adam alev alev yanan aracının yanışını izledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonunda alevlere kontrol altına aldı.

Adeta küle dönen araç kullanılamaz hale geldi. Olayı hafif sıyrıklarla ve yanıklarla atlatan F.Y. 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Related Posts

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

Babasının evini yakan genci mahalleli linç etti! Polis zor ayırdı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Muhammed I. (34), babasına ait evi ateşe verdi. Yangın bitişikteki eve de sıçrarken, zanlı mahalle sakinlerinin saldırısından polis müdahalesiyle kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TBMM’deki salgın Ankara’ya yayıldı, vakalarda patlama yaşandı

Meclis’te 100’ün üzerinde vekil ve personelin hastanelik olmasıyla gündem olan ishal ve kusma vakalarında artış yaşandığı belirtildi. Özellikle Ankara alarma geçerken uzmanlar, yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle çoğalan bakteriyle virüslerin, su ve gıda kaynaklı enfeksiyonları tetikleyerek ishal ve kusma vakalarını artırdığı uyarısında bulundu.

Gazze’deki hükümetten dikkat çeken açıklama

ABD-İsrail güdümlü Gazze Yardım Vakfı’nın devreye girmesinden bu yana yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişi öldürüldü, 5 binden fazla kişi yaralandı.

Rusya’da iflas eden, işçi kampına gönderilecek

Rusya, savaşın yol açtığı iş gücü açığını kapatmak için hafif suçlardan hüküm giyen binlerce kişiyi işçi kamplarına gönderecek. Yeni yasayla reşit olmayanlara sigara satan ya da iflas edenler dahi ıslah merkezlerinde yıllarca çalıştırılabilecek.

Somali askeri eğitim kampına bombalı intihar saldırısı!

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir askeri eğitim kampına bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Adını açıklamayan bir polis memuru olaya ilişkin açıklamasında, “Şu an bölgedeki can kayıplarını teyit edemiyoruz ancak, Eş-Şabab bölgedeki yabancılar da …