Uçağın iniş takımlarında 2 ceset bulundu

Florida Uluslararası Havalimanında JetBlue Uçağında İniş Takımlarında İki Ceset Bulundu

ABD’nin Florida eyaletinde bulunan uluslararası havalimanına iniş yapan JetBlue hava yolu şirketine ait uçakta, iniş takımlarında donarak ölmüş iki kişinin cesedi bulundu.

Hava yolu şirketi tarafından yapılan açıklamada, New York’tan kalkan ve Florida’nın Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanı’na iniş yapan JetBlue uçağının iniş takımlarında saklanarak uçağa ulaşan kişilerin hayatını kaybettiği belirtildi.

Cesetlerin, uçak inip rutin kontrol yapıldıktan sonra bulunduğu ifade edilirken, açıklamada, “Bu kişilerin uçağa nasıl girdiğiyle ilgili detaylar halen araştırma konusu” denildi.

Airbus A320 model uçağın en son pazartesi gecesi New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’ndan Florida’ya 1801 sefer sayılı uçuşunu gerçekleştirdiği bildirildi.

ABD medyasında yer alan haberlere göre bu kişilerin Jamaika asıllı oldukları yönündeki iddialar henüz resmi makamlarca doğrulanmadı.

Geçmişte de benzer olaylar yaşanmıştı, Aralık ayında Chicago’dan Hawaii’ye giden United Airlines uçağının iniş takımlarında bir ceset bulunmuş, Kasım ayında ise New York’tan Paris’e uçan Delta Airlines uçağına biletsiz olarak binen bir Rus vatandaşı tespit edilmişti.

Related Posts

ABD’de sel felaketi: Ölü sayısı artıyor

ABD’nin New Jersey ve Texas eyaletleri başta olmak üzere çeşitli bölgelerde etkili olan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle en az 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Diploması sahte çıkan AKP’liye ceza verilmedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “sahte diploma” iddiasıyla açılan dava, eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’yı hatırlattı.

Pezeşkiyan: İran Silahlı Kuvvetleri savaşın bölgeye yayılmasını engelledi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Hankendi’de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) 17’nci Zirve Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İran Silahlı Kuvvetleri, BM Şartı’nın 51’inci maddesine dayanarak meşru müdafaa hakkı çerçevesinde İran halkını, ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü savundu. Verilen kararlı karşılıkla saldırganlara unutulmaz bir ders verildi ve savaşın bölgeye yayılmasına engel oldu” dedi.

CHP’li Ali Gökçek’ten Bakan Işıkhan’a zor soru: ‘Bakanlığa ait 13 katlı bina ucuza mı kiraya verildi?’

CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Ankara Pursaklar’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ait 13 katlı binanın düşük bedelle kiraya verildiği iddiasını soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı. Gökçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a “Kamuoyuna yansıyan iddialar doğru mudur?” diye sordu.

Rus Progress-MS-31 kargo aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi Baykonur’dan fırlatıldı

Uluslararası Uzay İstasyonu’na kargo götüren Rus Progress-MS-31 aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi, Baykonur Uzay Üssü’nden başarıyla fırlatıldı.

CHP’de maraton başladı: Gölge bakanlar sunum yapacak

CHP’nin parti programı hazırlık süreci devam ediyor. Bu kapsamda, tüm MYK üyelerinin kendi alanlarında hazırladığı taslak belgelerin siyaseten tartışılması amacıyla 3-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek MYK toplantıları bugün itibarıyla başladı.