Tartışma ölümle bitti: Araçta bıçaklı cinayet

Hafif Ticari Araçta Tartışma: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Olay, saat 22.30 sıralarında Geçit Mahallesi 331. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, hafif ticari araç içerisinde A.S. ile Yusuf Zorlo arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.S., yanındaki bıçakla Yusuf Zorlo’yu yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. A.S. olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olurken, yapılan kontrolde ise Yusuf Zorlo’nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerindeki inceleme sonrası Zorlo’nun cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderilirken, gözaltına alınan A.S. ise polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

Son Dakika… 18 bin sağlık personeli alımı için Bakan Memişoğlu’ndan kritik açıklama

Son Dakika Haberi… AKP Grup Toplantısı öncesinde konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 18 bin sağlık personeli alımı için tarih verdi .

Dünyanın en yüksek nüfusa sahip ülkeleri açıklandı: Türkiye’nin sıralaması dikkat çekti

TÜİK’in Dünya Nüfus Günü bültenine göre; Türkiye, nüfus büyüklüğü sıralamasında 194 ülke arasında 18’inci sırada yer aldı. Türkiye’nin toplam doğurganlık hızı 1,48 çocuk ile dünya ortalamasının altında kaldı.

Gelecek Partisi’nden itiraf: ‘Allah affetsin, kandırıldık’

CHP listesinden Gelecek Partili olarak seçilen ancak AKP’ye geçen Serap Yazıcı Özbudun’a yönelik tepkiler sürerken bir açıklama da Gelecek Partisi’nden geldi.

Kuzey Irak’ta kurşunlar sel oldu: Aşiretler bir oldu, hedefte Barzani var

Erbil’in Habat ilçesinde Herki aşireti öncülüğünde başlayan silahlı ayaklanma, Barzani hükümetiyle aşiretler arasında büyük bir çatışmaya dönüştü. Onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı olay, su kanalı nedeniyle çıkan bir toprak anlaşmazlığı sonrası alevlendi.