Kanodan suya düştü; timsah saldırısında hayatını kaybetti

Florida’da Bir Kadın, Kanoya Düşerken Timsah Tarafından Öldürüldü

Florida’nın Polk County bölgesinde Tiger Creek Deresi ile Lake Kissimmee Gölü’nün kesişim noktasında salı günü meydana gelen trajik bir olayda, kanoya düşen 61 yaşındaki bir kadın timsah saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu yetkilileri, kadının eşiyle birlikte kanoyla ilerlerken büyük bir timsahın saldırısına uğradığını belirtti. Yetkililere göre, timsah ani bir hareketle kanoyu devirerek çifte saldırdı ve kadın suya düştü. Eşi müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve timsah kadını su altına çekerek öldürdü.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu’ndan Evan Laskowski, olay sonrası yaptığı açıklamada, “Timsah aniden hareket ederek kanoyu devirdi ve çift suya düştü. Kadın daha sonra ısırıldı.” şeklinde konuştu. Laskowski ayrıca, bölgeye gönderilen yaban hayatı ekiplerinin olay sonrası iki timsahı yakaladığını ve kadının cesedinin sudan çıkarıldığını bildirdi.

Florida’da timsah saldırılarının her yıl yaşanmasının ise timsah nüfusunun 1 milyonun üzerinde olduğu bilgisiyle ilişkilendirildiği belirtiliyor. 2012-2022 yılları arasında her yıl ortalama sekiz timsah saldırısı yaşandığı kaydedildi. (AA)

Related Posts

İspanya Başbakanı Sanchez: Soykırımcı İsrail’le ticaret yapmayız

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, kendilerine yöneltilen ‘İsrail’ ile ticaret iddialarına sert çıktı. İsrail’i kastederek, “Soykırımcı devletle ticaret yapmayız.” diyen Sanchez, Gazze’deki saldırılarına karşı sessiz kaldıkları yönündeki iddialarının doğru olmadığını ifade etti.

Kremlin duyurdu: Rusya heyeti yarın İstanbul’a gelecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in pazar günü yaptığı görüşme çağrısının halen geçerli olduğunu bildirdi. Peskov Rus heyetinin, barış müzakereleri için Ukrayna heyetini yarın İstanbul’da bekleyeceğini dile getirdi.

Örgütün değil Türkiye’nin ulus devlet yapısı feshediliyor

Silivri’de tutuklu bulunan Zafer Partisi lideri, PKK açıklamasını satır satır inceleyip şöyle uyardı: “Bu satırları 4 metre ötedeki ağır bir koku yükselen rögara bakarak yazıyorum. Terör örgütü feshedilmez, silah bırakır, teslim olur. Burada örgüt yapısını dağıtmadığı gibi yeniden yapılanıyor. Bu gayretler yabancı desteğiyle geliştiriliyor.”

Ödüllü iki restoran batıyor: 50 milyon lira borç, 82 alacaklı

Ödüllü iki restoran, artan borçlar ve devam eden bir mali soruşturmanın gölgesinde faaliyetlerine aniden son verdi. Tasfiye sürecine giren işletmelerin toplam borcu 1.3 milyon doları aşarken, çalışanlara ödenmemiş ücretler, kullanılmamış hediye çekleri ve onlarca alacaklı gündeme geldi.

Dev firma krize dayanamadı! İşte çıkartmalar başlıyor

ABD’li teknoloji devi Microsoft’un çalışan sayısını yüzde 3 azaltacağı bildirildi.

Mansur Yavaş fesih kararını değerlendirdi: Referandum çağrısı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, terör örgütü PKK’nın fesih kararıyla ilgili paylaşımda bulundu. Yavaş açıklamasında, “Yapılacak düzenlemelerin gerekmesi halinde ise referanduma başvurularak halkın karar vermesi sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.