Galatasaray’a Acun Ilıcalı uyarısı: Sakın yapmayın

Beyaz TV spikeri Ertem Şener, yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray yönetimine dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

Şener, Galatasaray’ın sezon boyunca başarıya ulaşması için saha dışı tartışmalardan kaçınması gerektiğini vurguladı.

“SAKIN”

Ertem Şener, Galatasaray yönetimini özellikle medya karşısında dikkatli olmaya çağırarak, “Acun Ilıcalı’nın Galatasaray’ı hedef alan açıklamalarına cevap vermeyin sakın. Çünkü ne zaman tepki gösterirseniz, bu sadece rakiplere koz veriyor” dedi. Ayrıca, yönetimin odağını koruyarak, Okan Buruk ve futbolculara daha fazla destek sağlaması gerektiğini belirtti.

“OKAN BURUK’A SAHİP ÇIKIN”

Takımın sahaya odaklanması gerektiğini ifade eden Şener, “İlk yarıdaki performans gibi saha içinde kalmalılar. Okan Buruk’a her zaman arka çıkılmalı ve yalnız bırakılmamalı” diye ekledi.

GALİBİYET REÇETESİ

Galatasaray’ın galibiyet reçetesini de paylaşan Şener, “Barış Alper bu derbide patlama yapmalı. Osimhen’in gol yeteneği, Lemina’nın orta saha hakimiyeti ve Sanchez’in savunmadaki katkısı çok önemli olacak” dedi.

Related Posts

Haver Farma, RISE with SAP Dönüşümünü Tamamladı

Haver Farma, NTT DATA ile SAP platformuna geçerek dijital dönüşümünü başarıyla gerçekleştirdi.

MHP lideri Bahçeli, NeXT Sosyal’e katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Selçuk Bayraktar’ın davet mektubunun ardından sosyal medya platformu NeXT Sosyal’e katıldı:

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü

2025-2026 sezonu hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Fenerbahçe, günü tek antrenmanla geçirdi.

Ümit Özdağ: Bu çocuklar ne evcilik oynarken, ne saklambaçta koşarken öldü…

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ çocuk işçi ölümlerine dikkat çekti.

Yalova’da havai fişek kullanımı yasaklandı

Yalova Valiliği, orman yangınlarını önleme tedbirleri kapsamında 28 Temmuz’tan itibaren ikinci bir karara kadar il genelinde havai fişek kullanımının yasaklandığını duyurdu.

Pınar Bulunmaz’ın şüpheli ölümü

Pınar Bulunmaz’ın şüpheli ölümünde bilimsel mütalaada “intihar yok” denildi, başsavcılığın “Sanık eş Rıdvan Bulunmaz tutuklansın talebi” reddedildi.