Dalaman’da Kurtarılan Düzensiz Göçmenler

Muğla Dalaman’da 51 Düzensiz Göçmen Sahil Güvenlik Tarafından Kurtarıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen iki can salındaki 51 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Dalaman açıklarında can sallarında düzensiz göçmenler olduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik gemisi ve botu sevk edildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salındaki 16’sı çocuk 51 düzensiz göçmeni kurtardı. Göçmen kaçakçısı olduğu iddiasıyla 1 şüpheli yakalandı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Related Posts

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

PKK’nın silah bırakma törenine kimler katıldı: Türkiye, Irak ve Avrupa’dan isimler tarihî anlara şahitlik etti

Babasının evini yakan genci mahalleli linç etti! Polis zor ayırdı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Muhammed I. (34), babasına ait evi ateşe verdi. Yangın bitişikteki eve de sıçrarken, zanlı mahalle sakinlerinin saldırısından polis müdahalesiyle kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TBMM’deki salgın Ankara’ya yayıldı, vakalarda patlama yaşandı

Meclis’te 100’ün üzerinde vekil ve personelin hastanelik olmasıyla gündem olan ishal ve kusma vakalarında artış yaşandığı belirtildi. Özellikle Ankara alarma geçerken uzmanlar, yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle çoğalan bakteriyle virüslerin, su ve gıda kaynaklı enfeksiyonları tetikleyerek ishal ve kusma vakalarını artırdığı uyarısında bulundu.

Gazze’deki hükümetten dikkat çeken açıklama

ABD-İsrail güdümlü Gazze Yardım Vakfı’nın devreye girmesinden bu yana yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişi öldürüldü, 5 binden fazla kişi yaralandı.

Rusya’da iflas eden, işçi kampına gönderilecek

Rusya, savaşın yol açtığı iş gücü açığını kapatmak için hafif suçlardan hüküm giyen binlerce kişiyi işçi kamplarına gönderecek. Yeni yasayla reşit olmayanlara sigara satan ya da iflas edenler dahi ıslah merkezlerinde yıllarca çalıştırılabilecek.

Somali askeri eğitim kampına bombalı intihar saldırısı!

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir askeri eğitim kampına bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Adını açıklamayan bir polis memuru olaya ilişkin açıklamasında, “Şu an bölgedeki can kayıplarını teyit edemiyoruz ancak, Eş-Şabab bölgedeki yabancılar da …